SSL certificaat

Schermafbeelding 2013-08-09 om 23.05.39.pngEenvoudig single domain SSL certificaat € mail
Eenvoudig wildcard SSL certificaat € mail
Extended validation (groene balk) SSL certificaat € mail

Voor het gebruik van een versleutelde HTTPS of FTPS verbinding is een SSL certificaat nodig. Certificaten worden met een digitale sleutel beveiligd door een "certificate authority" firma. In het certificaat wordt het subdomein of wildcard domein opgeslagen waarmee de echtheid van de verbinding kan worden gecontroleerd.

Een certificaat wordt geleverd inclusief de aanvraag en installatie op een webhosting pakket of server bij Dommel Hosting. Een certificaat is voor een periode van 12 maanden geldig. Een SSL certificaat wordt steeds stilzwijgend voor een nieuwe periode verlengd, enkele weken voor het verlopen ontvangt u een nieuwe factuur.

Vroeger was voor ieder certificaat een dedicated IP adres noodzakelijk, tegenwoordig kunnen met SNI meerdere certificaten op 1 adres. Nagenoeg alle browsers ondersteunen deze relatief nieuwere techniek.

Op de servers van Dommel Hosting kunnen ook andere certificaten worden geïnstalleerd door de klant zelf, maar het is helaas niet mogelijk (vanwege de complexiteit) daar support op te verlenen. De juiste werking van een certificaat is onder andere via https://sslanalyzer.comodoca.com te controleren.

CMS website

Schermafbeelding 2013-08-09 om 23.25.02.pngEen goede website is er een die up-to-date is. Met een "content management systeem" beheert u of uw team eenvoudig een website van bedrijf of vereniging. Ook heel geschikt voor een intranet.

In een afgeschermde "schaduw omgeving" wordt ingelogd en kan de website op het gemak aangepast worden. Als de wijzigingen in orde zijn, update u met een druk op de knop de publieke site. Tekst, afbeeldingen en actieve elementen worden gecombineerd met een makkelijk opmaaksysteem.

Basis ontwerp + scripts + hosting vanaf € mail eenmalig en € mail per jaar

Systeembeheer

Schermafbeelding 2013-08-09 om 23.38.13.pngServer beheer, website ontwerp, inregelen van backups, installatie van computers, aanleggen ethernet netwerk, opzet draadloze verbindingen, aanschaf van apparatuur, account migratie, documenteren van de setup.

Dommel Hosting kan de meeste ICT diensten verzorgen voor kleine bedrijven in de ruime regio rond Eindhoven. Dit is mogelijk op basis van fixed price met offerte vooraf, of achteraf voor slechts € mail per uur.

Dommel Hosting is gespecialiseerd in Debian Linux voor servers en Mac OS X voor werkplekken.